תמונת קישור למפת ספקים

join btn 

  • משתלת שתילים- משתלה יצרנית
    משתלת שתילים- משתלה יצרנית
    תחום עיסוק: משתלות לקהל הרחב, משתלות יצרניות ומגדלים, משתלות סיטונאיות
    עמוד הספק: פתח
  • משתלת צבר - קקטוסים וסוקולנטים
    משתלת צבר - קקטוסים וסוקולנטים
    תחום עיסוק: משתלות לקהל הרחב
    עמוד הספק: פתח
  • גינות - משתלה וחנות גן אינטרנטית
    גינות - משתלה וחנות גן אינטרנטית
    תחום עיסוק: משתלות לקהל הרחב, יבואנים, עיצוב הגן, מוצרים וציוד לגן, ריהוט ותאורת גן
    עמוד הספק: פתח
  • הטובים לדקל - הדברת חדקונית הדקל
    הטובים לדקל - הדברת חדקונית הדקל
    תחום עיסוק: יועצים ובעלי מקצוע, גננים וטיפול בגן
    עמוד הספק: פתח
  • יצחק, טיפול והדברה בצומח ( גם חדקונית הדקל)
    יצחק, טיפול והדברה בצומח ( גם חדקונית הדקל)
    תחום עיסוק: יועצים ובעלי מקצוע, גננים וטיפול בגן
    עמוד הספק: פתח
  • משתלת מלצר
    משתלת מלצר
    תחום עיסוק: משתלות לקהל הרחב, משתלות יצרניות ומגדלים, משתלות סיטונאיות
    עמוד הספק: פתח
ריבת קומקווט של אבי הצילום מאת: אבי אלימלך

ריבת קומקווט של אבי

אבי, מגדל גן ירק לתפארת, בעל מגוון רחב של צמחים המתאימים לכל עונות השנה,
מקפיד במיוחד על טיפול אורגני, ונהנה משפע פרי בריא וטעים.
הפעם ישתף אותנו במתכון נפלא לריבה מפרי הקומקווט, הידוע בכינויו - תפוז סיני.

תאריך: 25-01-2015 מאת: אבי אלימלך תגיות:מתכונים, מתכון, ריבה, תפוז, תפוז סיני
הוסף לאוספים שלי

ריבת קומקווט של אבי


הקומקווט, ידוע בשמו כתפוז סיני, משמש להכנת ריבות. אבי מלמד אותנו מנסיונו, כיצד להכין ריבה מהתפוז הסיני. 

כיצד אבי מכין את ריבת הקומקווט:

״ריבה מהקומקווט (תפוז סיני) האורגני שלי.
שני קילו... שלאחר בחירת היפים הפכו לקילו וחצי....
שטיפה ,חציה, הרתחה רבע שעה, סינון ולסיר עם 3/4 קילו סוכר (האגדה של קילו על קילו לא חייבת להיות בפירות טובים ובשלים), כוס מיץ תפוזים וחצי כוס לימון סחוט (מאצלי כמובן), גרידה מהלימון וקצת סוכר ווניל, רק בשביל הריח.
מבשלים על אש נמוכה עד קבלת המרקם הרצוי. מי שרוצה ריבה סמיכה יותר, אז חצי כוס תפוזים.
היום אני מביא כאלו לשרה אבולש מהמושב שלי, שתרמה לי משאית זבל פרות לפני שנתיים ואמיל הציע גם השנה (אבל לא היה לי עם מה לשנע... ).״

 

מצרכים ואופן ההכנה

  • 1.5 ק״ג פרי קומקווט, מומלץ פרי נאה למראה. 
  • שיטפו את הפרי
  • חיתכו כל פרי, לאורכו, לשני חצאים,
  • הרתיחו רבע שעה,
  • סננו את המים
  • כסו את הפרי שעדיין בסיר עם 3/4 קילו סוכר
  • הוסיפו כוס מיץ תפוזים (לקבלת ריבה סמיכה יותר, להוסיף חצי כוס מיץ תפוזים, בלבד)
  • הוסיפו חצי כוס לימון סחוט
  • הוסיפו גרידה מהלימון
  • וקצת סוכר ווניל, רק בשביל הריח
  • בשלו על אש נמוכה עד קבלת המרקם הרצוי.

הערה: הגלעינים נותרים בתוך התפוזים, הם אינם מורגשים וגם תורמים להקשחה בזכות פקטין ההדרים. יש הטוענים כי הגלעינים מרירים, אולם הם מוסיפים בריאות.

בתאבון

  ריבת קומקווט של אבי      ריבת קומקווט של אבי 

                         פרי קומקווט אורגני טרי                                            פרי קומקווט חצוי לאורכו      

 ריבת קומקווט של  אבי    ריבת קומקווט  של אבי

                          הרתחת הפרי במים                                       הרתחת הפרי בסוכר, לימון ומיץ תפוזים        
                                                                                                              

ריבת קומקווט של אבי

                                                                              בתאבון 


תודה לאבי אלימלך שצילם ושיתף את כולנו.

 

 

 

?לדפי הסברים באתר

הקימו ׳אוסף חדש׳

רשימת האוספים שלי

סמנו לאיזה אוספים להוסיף את הפריט. ("שמור והוסף" בגמר התהליך)

שמור והוסף
סגור שמור והוסף
scroll back to top

bird banner

סגור ואל תציג יותר
? X לחץ כדי לצפות באוסף המהיר הכינו במהירות רשימת צמחים ! חדש! ניתן ליצור הצעת מחיר בקלות ובמהירות...

יש לסמן ב-V את הצמחים אותם הנך מעוניין להוסיף להזמנה

הוסף הכל לאוספים נקה הכל

לא ניתן לשמור צמחים נוספים!

ניתן להוסיף את הצמחים ברשימה המהירה לאחד האוספים, ואח"כ להמשיך את האוסף המהיר.

בחר אוסף אחד לשליחה במייל

שלח את האוסף שלי

סגור שלח