בטטות, שעועית ומרווה, רק בריאות
רבקה נוק מדריכת טיולים, ועל הדרך נהנית לשתף אותנו במטעמים שמכינה ומצלמת.
למידע נוסף על Rebecca Nok
והפעם, אם גידלתם בטטות בגן הירק, זה בשבילכם
ובמיוחד אם אתם בענייני בריאות
מה צריך?
שעועית מבושלת
שעועית ירוקה [אפשר טרייה, אפשר קפואה]
בטטות........ טעים!
ג'ינג'ר - מגורר
עלים טריים של מרווה [מהגינה, ברור, לא?]
בצל
שום
מלח, פלפל, שמן זית
וכיצד מכינים?
מאדים בצל חתוך לרצועות אורך במעט שמן זית
מצרפים מעט פרוסות שום
לאחר 2 דקות וערבוב מצרפים את השעועית המבושלת - לכמה דקות, כדאי לערבב יחד
אח"כ פרוסות דקות של בטטה... ומעט מים. מכסים. מערבבים מדי פעם.
לאחר כמה דקות - מצרפים מעל את השעועית [הפעם הוספתי כמה עלים של קייל מהגינה]
עוד מים - כדי שהכל יתבשל באידוי.
מערבבים, מתבלים - מלח, פלפל שחור טחונטרי, ג'ינג'ר טחון
מבשלים כ-5-8 דקות לאחר הוספת השעועית.......... ואוכלים חם או פושר [למרות שזה טעים גם קר מהמקרר.........
זה טעים, מהיר הכנה [כשהשעועית מוכנה, כמובן] סופר בריא ו........ טעים, אמרתי?
אני אוהבת את המתיקות של הבטטה והשעועית הלבנה - המרווה היא שידוך מהשמיים.
למתכונים של Rebecca Nok ליחצו על השם Rebecca Nok המופיע בראש הכתבה,
או רישמו Rebecca Nok בשדה החיפוש בראש הדף.