תמונת קישור למפת ספקים

join btn 

  • יוני נוי  YoninoY, גננית, שתלנית ומעצבת נוף
    יוני נוי YoninoY, גננית, שתלנית ומעצבת נוף
    תחום עיסוק: עיצוב הגן, יועצים ובעלי מקצוע, גננים וטיפול בגן
    עמוד הספק: פתח
  • משתלת שתילים- משתלה יצרנית
    משתלת שתילים- משתלה יצרנית
    תחום עיסוק: משתלות לקהל הרחב, משתלות יצרניות ומגדלים, משתלות סיטונאיות
    עמוד הספק: פתח
  • משתלת מלצר
    משתלת מלצר
    תחום עיסוק: משתלות לקהל הרחב, משתלות יצרניות ומגדלים, משתלות סיטונאיות
    עמוד הספק: פתח
  • בית הספר לגינון ושתלנות
    בית הספר לגינון ושתלנות
    תחום עיסוק: יועצים ובעלי מקצוע, חוגים, סדנאות ובתי ספר לגינון
    עמוד הספק: פתח
  • משתלת בוטני
    משתלת בוטני
    תחום עיסוק: משתלות לקהל הרחב, משתלות יצרניות ומגדלים, משתלות סיטונאיות
    עמוד הספק: פתח
  • משתלת צבר - קקטוסים וסוקולנטים
    משתלת צבר - קקטוסים וסוקולנטים
    תחום עיסוק: משתלות לקהל הרחב
    עמוד הספק: פתח
  • גינות - משתלה וחנות גן אינטרנטית
    גינות - משתלה וחנות גן אינטרנטית
    תחום עיסוק: משתלות לקהל הרחב, יבואנים, עיצוב הגן, מוצרים וציוד לגן, ריהוט ותאורת גן
    עמוד הספק: פתח
  • הטובים לדקל - הדברת חדקונית הדקל
    הטובים לדקל - הדברת חדקונית הדקל
    תחום עיסוק: יועצים ובעלי מקצוע, גננים וטיפול בגן
    עמוד הספק: פתח
  • יצחק, טיפול והדברה בצומח ( גם חדקונית הדקל)
    יצחק, טיפול והדברה בצומח ( גם חדקונית הדקל)
    תחום עיסוק: יועצים ובעלי מקצוע, גננים וטיפול בגן
    עמוד הספק: פתח
מרק דלעת סתווי הצילום מאת: מיכל לנרט

מרק דלעת סתווי

גידלנו דלעת ושום, נוסיף עדשים ועוד קצת חומרים
ונהנה ממרק חם

תאריך: 30-12-2014 מאת: אביטל סבג תגיות:דלעת, עדשים, מרק
הוסף לאוספים שלי

מרק דלעת סתווי

 

המצרכים הדרושים לכמות של 6 סועדים:


חצי ק' דלעת
בצל מתכון 7 מרק דלעת סתווי
6 פרסות
5 שיני שום
כוס עדשים כתומים או צהובים
אצבע ג'ינג'ר
כף כמון
חצי כף קארי
כפית קימל
כפית פלפל שחור
חצי כוס כוסברה שטופה
כף שמן זית
3 ליטר מים
זעתר
לימון


אופן ההכנה:

מנקים את הדלעת, חותכים לקוביות.
קוצצים את הבצל, פרסה, מניחים בסיר המרק יחד עם כף שמן זית.
מאדים עד שמזהיב, מוסיפים את התבלינים, מאדים לדקה שתיים ומוסיפים את הירקות, מים.
שוטפים היטב את העדשים ומוסיפים למרק.
מבשלים עד רתיחה על אש גבוהה, מנמיכים וממשיכים לבשל למשך שעה.
לפני ההגשה מעבירים בבלנדר מוט הידני או בכל מכשיר מתאים לריסוק המרק.
בהגשה ניתן לזרוע טיפת שמן זית, טיפת מיץ לימון, קורט זעתר.

 

 

?לדפי הסברים באתר

הקימו ׳אוסף חדש׳

רשימת האוספים שלי

סמנו לאיזה אוספים להוסיף את הפריט. ("שמור והוסף" בגמר התהליך)

שמור והוסף
סגור שמור והוסף
scroll back to top

1053 1002

סגור ואל תציג יותר
? X לחץ כדי לצפות באוסף המהיר הכינו במהירות רשימת צמחים ! חדש! ניתן ליצור הצעת מחיר בקלות ובמהירות...

יש לסמן ב-V את הצמחים אותם הנך מעוניין להוסיף להזמנה

הוסף הכל לאוספים נקה הכל

לא ניתן לשמור צמחים נוספים!

ניתן להוסיף את הצמחים ברשימה המהירה לאחד האוספים, ואח"כ להמשיך את האוסף המהיר.

בחר אוסף אחד לשליחה במייל

שלח את האוסף שלי

סגור שלח