תמונת קישור למפת ספקים

join btn 

  • יוני נוי  YoninoY, גננית, שתלנית ומעצבת נוף
    יוני נוי YoninoY, גננית, שתלנית ומעצבת נוף
    תחום עיסוק: עיצוב הגן, יועצים ובעלי מקצוע, גננים וטיפול בגן
    עמוד הספק: פתח
  • משתלת שתילים- משתלה יצרנית
    משתלת שתילים- משתלה יצרנית
    תחום עיסוק: משתלות לקהל הרחב, משתלות יצרניות ומגדלים, משתלות סיטונאיות
    עמוד הספק: פתח
  • משתלת מלצר
    משתלת מלצר
    תחום עיסוק: משתלות לקהל הרחב, משתלות יצרניות ומגדלים, משתלות סיטונאיות
    עמוד הספק: פתח
  • בית הספר לגינון ושתלנות
    בית הספר לגינון ושתלנות
    תחום עיסוק: יועצים ובעלי מקצוע, חוגים, סדנאות ובתי ספר לגינון
    עמוד הספק: פתח
  • משתלת בוטני
    משתלת בוטני
    תחום עיסוק: משתלות לקהל הרחב, משתלות יצרניות ומגדלים, משתלות סיטונאיות
    עמוד הספק: פתח
  • משתלת צבר - קקטוסים וסוקולנטים
    משתלת צבר - קקטוסים וסוקולנטים
    תחום עיסוק: משתלות לקהל הרחב
    עמוד הספק: פתח
  • גינות - משתלה וחנות גן אינטרנטית
    גינות - משתלה וחנות גן אינטרנטית
    תחום עיסוק: משתלות לקהל הרחב, יבואנים, עיצוב הגן, מוצרים וציוד לגן, ריהוט ותאורת גן
    עמוד הספק: פתח
  • הטובים לדקל - הדברת חדקונית הדקל
    הטובים לדקל - הדברת חדקונית הדקל
    תחום עיסוק: יועצים ובעלי מקצוע, גננים וטיפול בגן
    עמוד הספק: פתח
  • יצחק, טיפול והדברה בצומח ( גם חדקונית הדקל)
    יצחק, טיפול והדברה בצומח ( גם חדקונית הדקל)
    תחום עיסוק: יועצים ובעלי מקצוע, גננים וטיפול בגן
    עמוד הספק: פתח
בטטות, שעועית ומרווה, רק בריאות הצילום מאת: Rebecca Nok

בטטות, שעועית ומרווה, רק בריאות

אם אתם בענייני בריאות - זה בשבילכם
מה צריך?
בטטות, שעועית מבושלת, שעועית ירוקה ותבלינים

תאריך: 27-09-2015 מאת: Rebecca Nok תגיות:מתכונים, בטטה, שעועית, מרווה
הוסף לאוספים שלי

בטטות, שעועית ומרווה, רק בריאות


רבקה נוק מדריכת טיולים, ועל הדרך נהנית לשתף אותנו במטעמים שמכינה ומצלמת.
למידע נוסף על Rebecca Nok 

 

והפעם, אם גידלתם בטטות בגן הירק, זה בשבילכם

ובמיוחד אם אתם בענייני בריאות 

מה צריך?


שעועית מבושלת
שעועית ירוקה [אפשר טרייה, אפשר קפואה]
בטטות........ טעים!
ג'ינג'ר - מגורר
עלים טריים של מרווה [מהגינה, ברור, לא?]
בצל
שום
מלח, פלפל, שמן זית

וכיצד מכינים?

מאדים בצל חתוך לרצועות אורך במעט שמן זית
מצרפים מעט פרוסות שום
לאחר 2 דקות וערבוב מצרפים את השעועית המבושלת - לכמה דקות, כדאי לערבב יחד
אח"כ פרוסות דקות של בטטה... ומעט מים. מכסים. מערבבים מדי פעם.
לאחר כמה דקות - מצרפים מעל את השעועית [הפעם הוספתי כמה עלים של קייל מהגינה]
עוד מים - כדי שהכל יתבשל באידוי.
מערבבים, מתבלים - מלח, פלפל שחור טחונטרי, ג'ינג'ר טחון
מבשלים כ-5-8 דקות לאחר הוספת השעועית.......... ואוכלים חם או פושר [למרות שזה טעים גם קר מהמקרר.........


זה טעים, מהיר הכנה [כשהשעועית מוכנה, כמובן] סופר בריא ו........ טעים, אמרתי?

אני אוהבת את המתיקות של הבטטה והשעועית הלבנה - המרווה היא שידוך מהשמיים.

בטטות שעועית ומרווה רק בריאות  מתכון 16

 

למתכונים של Rebecca Nok ליחצו על השם Rebecca Nok המופיע בראש הכתבה,
או רישמו  Rebecca Nok  בשדה החיפוש בראש הדף.

?לדפי הסברים באתר

הקימו ׳אוסף חדש׳

רשימת האוספים שלי

סמנו לאיזה אוספים להוסיף את הפריט. ("שמור והוסף" בגמר התהליך)

שמור והוסף
סגור שמור והוסף
scroll back to top

popup

סגור ואל תציג יותר
? X לחץ כדי לצפות באוסף המהיר הכינו במהירות רשימת צמחים ! חדש! ניתן ליצור הצעת מחיר בקלות ובמהירות...

יש לסמן ב-V את הצמחים אותם הנך מעוניין להוסיף להזמנה

הוסף הכל לאוספים נקה הכל

לא ניתן לשמור צמחים נוספים!

ניתן להוסיף את הצמחים ברשימה המהירה לאחד האוספים, ואח"כ להמשיך את האוסף המהיר.

בחר אוסף אחד לשליחה במייל

שלח את האוסף שלי

סגור שלח