תמונת קישור למפת ספקים

join btn 

  • משתלת שתילים- משתלה יצרנית
    משתלת שתילים- משתלה יצרנית
    תחום עיסוק: משתלות לקהל הרחב, משתלות יצרניות ומגדלים, משתלות סיטונאיות
    עמוד הספק: פתח
  • משתלת צבר - קקטוסים וסוקולנטים
    משתלת צבר - קקטוסים וסוקולנטים
    תחום עיסוק: משתלות לקהל הרחב
    עמוד הספק: פתח
  • גינות - משתלה וחנות גן אינטרנטית
    גינות - משתלה וחנות גן אינטרנטית
    תחום עיסוק: משתלות לקהל הרחב, יבואנים, עיצוב הגן, מוצרים וציוד לגן, ריהוט ותאורת גן
    עמוד הספק: פתח
  • הטובים לדקל - הדברת חדקונית הדקל
    הטובים לדקל - הדברת חדקונית הדקל
    תחום עיסוק: יועצים ובעלי מקצוע, גננים וטיפול בגן
    עמוד הספק: פתח
  • יצחק, טיפול והדברה בצומח ( גם חדקונית הדקל)
    יצחק, טיפול והדברה בצומח ( גם חדקונית הדקל)
    תחום עיסוק: יועצים ובעלי מקצוע, גננים וטיפול בגן
    עמוד הספק: פתח
  • משתלת מלצר
    משתלת מלצר
    תחום עיסוק: משתלות לקהל הרחב, משתלות יצרניות ומגדלים, משתלות סיטונאיות
    עמוד הספק: פתח
בצל ממולא בגרגרי רימונים, אורז ועשבי תיבול הצילום מאת: Rebecca Nok

בצל ממולא בגרגרי רימונים, אורז ועשבי תיבול

אם אתם בענייני בריאות - זה בשבילכם
מה צריך?
גרגרי רימון, בטטות, שעועית מבושלת, שעועית ירוקה ותבלינים

תאריך: 27-09-2015 מאת: Rebecca Nok תגיות:מתכונים, בצל, רימונים, אורז, רימון
הוסף לאוספים שלי

בצל ממולא בגרגרי רימונים, אורז ועשבי תיבול


רבקה נוק מדריכת טיולים, ועל הדרך, נהנית לשתף אותנו במטעמים שמכינה ומצלמת.
למידע נוסף על Rebecca Nok 

והפעם, אנו בסוכות, והארץ מלאה רימונים

לכן תהנו ממתכון מיוחד של בצל ממולא בגרגרי רימונים, אורז ועשבי תיבול

הרעיון פשוט לביצוע -

אפשר למלא באורז או בכל מרכיב אחר, לטעמכם.
אני בכיוון טבעוני לאחרונה - הכנתי לי אורז מלא ואורז אדום וערבבתי עם עשבי תיבול וקצת גרגרי רימון למלית.


בצלים - גדולים, גדולים, גדולים. מבשלים כ-10 עד 15 דקות בסיר עם מים ומעט מלח.
מצננים מעט - חותכים את השורש, חורצים בסכין פס לאורך הבצל - כדי שאפשר יהיה להפריד את הגלדים.

תערובת למלית

אורז, עשבי תיבול קצוצים, מעט מלח ומעט פלפל ואפשר גם גרגרי רימון.
אם מדובר באורז שעבר בישול, אפשר 'לדחוס' יותר אורז.
אם האורז רק 'חלוט' או לא מבושל, שימו לב שהבישול יהיה מעט שונה.

כיצד מכינים

ממלאים בתערובת הרצוייה.
מסדרים בסיר על גבי כמה גבעולים של עשבי תיבול [נענע זה נהדר!]
ומעל קצת עגבניות פרוסות [לא חובה]
ושאריות הבצל [הגלדים הפנימיים].

מסדרים את הבצלים הממולאים על העלים והעגבניות.
מפזרים מעל - סילאן [טבעי, ללא סוכר עדיף... אבל לטעמכם] וקצת סירופ רימונים!

ממלאים במים - בערך 3-5 ס"מ גובה המים.

מביאים לרתיחה ומחלישים את הלהבה וממשיכים בבישול עדין לפחות 40 דקות [אם יש פלטה או שהסיר מתאים לאפייה... אפשר להשלים את הבישול באפייה, 150-160 מ"צ, שעתיים נגיד?]


כן, הריח ישגע אתכם... אבל אל תוותרו על הבישול הארוך יחסית.

תגישו לצד סלט ירוק והרבה גרגרי רימון נהדרים!

בתאבון

בצל ממולא בגרגרי רימונים, אורז ועשבי תיבול  רבקה נוק מתכון17


האורז נהדר - כמה טיפים להכנה של אורז מלא או אורז אדום

א. לשטוף היטב! גם אם נדמה לכם שזה לא מלוכלך...
ב. להשרות במים עם מעט מלח [אצלי כמעט רק מלח גס גרגרים...]
ג. לפחות שעה - אפשר גם לילה, בקיץ - במקרר
ד. לסנן היטב ואפשר גם לשטוף מהמלח..
אני מניחה במסננת דקה ופשוט מנערת את עודפי המים.
ה. סיר עם תחתית עבה עדיף - לצרף את האורז הרטוב ולחמם עד לייבוש האורז.
לאפשר לאורז ממש לעבור קלייה עדינה - תשמעו גרגרים מתפצפצים.
ו. מוסיפים מים לכיסוי האורז + 2-3 ס"מ [תלוי בגודל וברוחב הסיר... תהיו נדיבים]
ז. מביאים לרתיחה, מחלישים למינימום. ממתינים 25-30 דקות, כל המים מתאדים!
ח. האורז מוכן - אפשר לערבב כדי להפריד את הגרגרים... אפשר להשתמש באופנים שונים

 

בצל ממולא בגרגרי רימונים, אורז ועשבי תיבול  רבקה נוק מתכון17

בצל סגול ובצל לבן במלית אורז וגרגרי רימון, תמונת 'אחרי' בישול 

 

למתכונים של Rebecca Nok ליחצו על השם Rebecca Nok המופיע בראש הכתבה,
או רישמו  Rebecca Nok  בשדה החיפוש בראש הדף.

?לדפי הסברים באתר

הקימו ׳אוסף חדש׳

רשימת האוספים שלי

סמנו לאיזה אוספים להוסיף את הפריט. ("שמור והוסף" בגמר התהליך)

שמור והוסף
סגור שמור והוסף
scroll back to top

bird banner

סגור ואל תציג יותר
? X לחץ כדי לצפות באוסף המהיר הכינו במהירות רשימת צמחים ! חדש! ניתן ליצור הצעת מחיר בקלות ובמהירות...

יש לסמן ב-V את הצמחים אותם הנך מעוניין להוסיף להזמנה

הוסף הכל לאוספים נקה הכל

לא ניתן לשמור צמחים נוספים!

ניתן להוסיף את הצמחים ברשימה המהירה לאחד האוספים, ואח"כ להמשיך את האוסף המהיר.

בחר אוסף אחד לשליחה במייל

שלח את האוסף שלי

סגור שלח